Vilkår: For oss som produsent og leverandør er det viktig at du som kunde blir fornøyd, og kan føle deg trygg når du kjøper våre sjokolader. Du har derfor full returrett, og angrerett på kjøpet. Du har krav på å enten få erstattet produkter som ikke svarer til forventningene, eller få pengene igjen.

Totalprisen ser du alltid i kassen før du betaler. For å komme dit, klikker du på ”Handlekurven” øverst i høyre hjørne på skjermen. I kassen vil du se totalprisen på varene du har bestilt, og eventuell frakt, om du ikke har valgt alternativet «henting» (vårt hentested er i Alta, på stakeriet restaurant, i markedsgata, alta sentrum). Alternativet "henting" er selvfølgelig gratis.

Hvordan du registrerer en rabattkode: Eventuelle rabattkoder kan skrives inn i Rabattkodeboksen i "pop-up" bildet som kommer når man har trykket "kjøp nå" . NB! Husk å trykke "bruk" for å aktivere den evt rabatten.

Fraktavgift: frakt på kr. 49,- sending som sporbar pakke i postkassen med bring/ posten. Fri frakt ved bestilling over kr. 596,-

Vår nettbutikk følger forøvrig Forbrukertilsynets standard salgsbetingelser for kjøp av forbruksvarer over internett. For mer informasjon, følg denne linken: Forbrukertilsynet; Standard salgsbetingelser for kjøp av forbruksvarer over internett

Vi håper du som kunde blir fornøyd, og du kan alltid kontakte oss ved å sende en melding via "kontakt oss" her på nettbutikken, eller ved å sende en sms/ ringe, eller sende melding via Facebooksiden vår.